+31(0)492-525888

Like & share

 

Wow! Win een geheel verzorgde CAMPINGVAKANTIE

In een luxe stacaravan INCLUSIEF VLIEGREIS op een van de campings van Tentholidays!  kijk snel op onze Facebookpagina en doe mee !!  en speel mee

 

Black Friday!

Tentholidays heeft een wel heel speciale Black Friday actie. Boek vandaag of morgen je vakantie van minimaal 10 dagen en ontvang een *Special Black Friday water plezier pakket* t.w.v. € 60,-.

...

Het pakket bestaat uit: - Beach tennis rackets met balletjes - Water luchtbed om heerlijk weg te dromen op het water - Snorkel set met zwemvliezen

Je ontvangt dit speciale pakket bij aankomst op de camping. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze acties en aanbiedingen.

Neem snel een kijkje op http://www.tentholidays.nl/campings en boek je vakantie!

 

Al meerdere winnaars gingen u voor!

We hebben een Winnaar! 

De winnaar van de 10 daagse vakantie in een Luxe Stacaravan (actie geplaatst op 8 oktober) is bekend! Marco van Klooster wij willen je hartelijk feliciteren met met deze 10 daagse vakantie in een Luxe Stacaravan van Tentholidays aan de Costa Brava in Spanje. ... Via een privé bericht zullen we je informeren hoe je de prijs kunt verzilveren. Wij wensen jou en je gezien een hele fijne vakantie toe.

Wil jij ook kans maken op een heerlijke 10 daagse vakantie aan de Costa Brava? 22 November hebben wij een nieuwe win actie online gezet. Bekijk de details op onze Facebook pagina en wie weet ben jij de volgende winnaar! 

Vrij te besteden op camping Cala gogo of Internacional de calonge in het voor of na seizoen.

 

 

 

 

 

Like en share onze facebook pagina en maak kans op  2 weken gratis vakantie!! 

 

News overview

Sun holiday Costa Brava

Top campsites near or on the beach, high ratings, view our offers!

Tents and caravans

Our accommodations can accommodate 2 to 8 people. View our offer here!

Offers and promotions

Find here our offers 2019

The collateral of Tentholidays