Momenteel zijn er geen accommodaties beschikbaar Camping La Siesta | Calella | Costa Brava Camping | Tentholidays
+31(0)492-525888

Camping La Siesta **** ( Calella de Palafrugell )

Costa Brava - Calella de Palafrugell
- Beautiful family camping - 300 meter located to the sea - For young and old children - Beautiful swimming pool with waterslides

Camping La Siesta is een mooie en kindvriendelijke camping die ligt op loopafstand van het strand bij het mooie badplaatsje Callella, waar u kunt genieten van een geweldig uitzicht op de mooie baai met de oude vissersbootjes, of met een lekker glaasje Spaanse wijn kunt genieten op een van de mooie terrasjes direct gelegen aan het strand. La Siësta ligt verscholen in een pijnbomenbos, met lekker veel schaduw. De stacaravans zijn allemaal voorzien van airco en een mooi terras.

De camping biedt een schitterend zwembadcomplex met waterglijbanen, speelbaden, jacuzzi, fonteinen en voor de kleintjes een peuterbadje. Een zwemparadijs waar het voor de kinderen aan werkelijk niets ontbreekt. Daarnaast vindt u op de camping een ruime keuze aan sportactiviteiten zoals tennisbanen en een fitnesszaal. Ook is er een actief animatieteam dat bijv. aquavolleybal organiseert en iedere avond rond de klok van 19.00 uur worden er beach voetbalwedstrijden georganiseerd voor alle leeftijden.

Camping La Siesta heeft werkelijk alles uit de kast gehaald voor de kleintjes, zo zijn er meerdere speeltuinen op de camping en er is zelfs een overdekte speelzaal met allerlei klimtoestellen en spelletjes, waar ze ook op bewolkte dagen veel plezier zullen hebben. De staf en de mederwerkers van de camping hechten veel waarde aan de veiligheid voor uw kinderen, en dat is een prettig gevoel. Even lekker de omgeving bekijken is geen probleem; je huurt gewoon een fiets en je zult versteld staan hoe mooi de omliggende badplaatsjes zijn.

In de avond kunt u na het eten genieten op het terras van wat de avond brengt: een rustig avondje of gezelligheid alom met karaoke en andere avondvoorstellingen. Dus even kort en krachtig, uw kinderen zullen hier veel vriendjes maken, en dat geldt voor de jongere en de wat oudere kinderen, dat is de ervaring van onze gasten die een zeer positieve mening hebben over deze topcamping.

Reservation request

Availability

Sun holiday Costa Brava

Top campsites near or on the beach, high ratings, view our offers!

Tents and caravans

Our accommodations can accommodate 2 to 8 people. View our offer here!

Offers and promotions

Find here our offers 2019

The collateral of Tentholidays